Eetcafé Jansen & Jansen heeft een unieke manier om de Achterhoek te verkennen: met de Tour de Achterhoek in een Fiat 500. Deze kleurrijke auto’s zijn niet te missen en bieden plaats aan maximaal vier personen. Het is een bijzondere manier om de Achterhoek te ontdekken en plekken te bezoeken waar je normaal niet zo snel zou komen.

De Tour de Achterhoek is een populaire activiteit en kan eenvoudig worden gereserveerd via de website achterhoek-tour.nl. Hier kun je kiezen uit verschillende routes. Ook is er de mogelijkheid om een picknickmand te reserveren en onderweg te genieten van lokale specialiteiten.

“We vinden het belangrijk om mensen te laten kennismaken met de schoonheid van de Achterhoek en dit op een leuke en unieke manier te doen”, aldus Marco Jansen van Jansen & Jansen. “Met de Fiat 500 ben je verzekerd van een bijzondere ervaring en zie je de Achterhoek op een hele andere manier.”

Of je nu met vrienden, familie of collega’s op pad gaat, de Tour de Achterhoek in een Fiat 500 is een geweldige manier om de regio te verkennen en mooie herinneringen te creëren. Reserveren kan gemakkelijk via de website en als je vragen hebt, staat het team van Jansen & Jansen voor je klaar om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke dag.

Neem eens een kijkje op onze website | www.achterhoek-tour.nl

NB: Plan jij jouw trouwfeest bij Bistro de Smederij en/of Eetcafé Jansen en Jansen dan krijg je onze fiat 500 die dag cadeau.