De Smederij biedt naast de bistro en lounge ook verschillende arrangementen aan.

Een uitkomst voor iedereen die op zoek is naar een ruimte voor een gezellig feestje of juist een vergadering.

Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje, zakelijke bijeenkomst, afscheidsborrel of een andere gelegenheid? Dat kan allemaal in onze bistro of in onze mooi aangeklede lounge tuin. Overdag genieten bij de bistro en in de avond een aansluitend feest bij Café de Jongens? Dit is allemaal mogelijk! Café de Jongens is gevestigd naast Bistro De Smederij

Unieke trouwlocatie

Wist je dat je bij ons kunt trouwen? Ben je op zoek naar een mooie fotogenieke plek en wil je jullie dag op rolletjes laten verlopen. We verzorgen graag alles voor jullie. Van plechtigheid tot highwine in onze loungetuin, aansluitend een diner of een relaxte BBQ. Denk aan sfeermuziek tot een knalfeest, alles is mogelijk. Geef ons je wensen door en samen met De Bistro de Smederij en/of Feestzalen van Café de Jongens maken we je bijzondere dag onvergetelijk.

Private Dining

Een uitkomst voor iedereen die op zoek is naar een perfecte plek voor een gezellig ‘verjaardags’ feestje, bedrijfsuitje, afscheidsborrel, vergadering of een andere gelegenheid. Op de dagen dat wij gesloten zijn kun je in prive sferen bij ons dineren vanaf 30 personen. Geniet samen van een live cooking buffet, 3 gangen keuze menu of een BBQ in de tuin.

Groepsarrangementen

Ontdek onze BBQ-OFYR, ga lekker loungen met vrienden, familie of collega’s (reserveren vanaf 8 personen). Zin om wat lekkers op tafel te hebben bij de borrel? Kijk op onze borrel & bites kaart.

 

ONZE BBQ ARRANGEMENTEN:

De Smid: hamburger, speklap, gemarineerde kipfilet, satéspies, worstje, gamba spies, koude salades, sausjes en brood. € 25,00

IJzersterk: hamburger, speklap, gemarineerde kipfilet, satéspies, worstje, gamba spies, spareribs, steakje, koude salades, sausjes en brood. €28,50

Vega: champignon gevuld met roomkaas, mini paprika’s, groene asperges, vega burger en bakje met brie en noten. € 24,50 p.p.

DRANKEN ARRANGEMENT:

Grolsch pils, wijn en fris

3 uur = € 25,00 p.p. | 4 uur = € 31,00 p.p.| 5 uur = € 37,50 p.p.

Bistro

Waar vroeger de smid het ijzer smeedde, brandt nu het vuur van de grill in onze open keuken. Bekijk onze menu kaarten en neem alvast een kijkje binnen.

bbq | grill

Bekijk onze BBQ arrangementen ‘De Smid’ en ‘IJzersterk’ en scroll door het menu voor onze heerlijke gerechten van de grill.

lounge

Ontdek onze sfeervolle deels overdekte tuin. Wist u dat er zelfs getrouwd kan worden op onze locatie?