BBQ GRILLEN EN BORRELEN

Ontdek onze loungetuin met BBQ-OFYR, ga lekker loungen met vrienden, familie of collega’s.

Zin om wat lekkers op tafel te hebben bij de borrel? Kijk op onze borrel & bites kaart.

Ben je met een groep (vanaf 8 personen/vooraf reserveren) dan bieden we ook BBQ arrangementen aan die je zelf kunt bereiden in onze mooie BBQ- loungetuin.

Geniet van de sfeer en al het lekkers!

BBQ ARRANGEMENTEN:

De Smid: hamburger, speklap, gemarineerde kipfilet, satéspies, worstje, gamba spies, koude salades, sausjes en brood. € 25,00

IJzersterk: hamburger, speklap, gemarineerde kipfilet, satéspies, worstje, gamba spies, spareribs, steakje, koude salades, sausjes en brood. €28,50

Vega: champignon gevuld met roomkaas, mini paprika’s, groene asperges, vega burger en bakje met brie en noten. € 24,50 p.p.

DRANKEN ARRANGEMENT:

Grolsch pils, wijn en fris

3 uur = € 25,00 p.p. | 4 uur = € 31,00 p.p.| 5 uur = € 37,50 p.p.

Private dining of feestje?

Een uitkomst voor iedereen die op zoek is naar een ruimte voor een gezellig feestje of juist een vergadering.Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje, zakelijke bijeenkomst, afscheidsborrel of een andere gelegenheid?

Dat kan allemaal in onze bistro of in onze mooi aangeklede lounge tuin. Overdag genieten bij de bistro en in de avond een aansluitend feest bij Café de Jongens? Dit is allemaal mogelijk! Café de Jongens is gevestigd naast Bistro De Smederij

Bistro

Waar vroeger de smid het ijzer smeedde, brandt nu het vuur van de grill in onze open keuken. Bekijk onze menu kaarten en neem alvast een kijkje binnen.

bbq | grill

Bekijk onze BBQ arrangementen ‘De Smid’ en ‘IJzersterk’ en scroll door het menu voor onze heerlijke gerechten van de grill.

lounge

Ontdek onze sfeervolle deels overdekte tuin. Wist u dat er zelfs getrouwd kan worden op onze locatie?